Met een training


bent u weer helemaal


op de hoogte

Wij kunnen u de arbozorg volledig uit handen nemen en we kunnen u en uw werknemers trainen in kennis en vaardigheden.

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Wat te doen in geval van calamiteiten?

Onze veiligheidskundige leert de deelnemers in 1 dag de dingen die een BHV’er moet weten om zijn of haar collega’s en zichzelf in veiligheid te brengen.

Een bedrijfshulpverlener is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het blussen van een beginnende brand. Ook moet hij Eerste Hulp verlenen en een ontruiming begeleiden.

De Arbo-wet eist dat u als werkgever de veiligheid van klanten en medewerkers kunt garanderen door het aanstellen van BHV-er(s).

Wettelijk gezien moet u tenminste één persoon aanwijzen als bedrijfshulpverlener en dient er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

Ziekteverzuim

In een training van 1 dag voor leidinggevenden geven een bedrijfsarts en een coach inzicht in de begeleiding en bestrijding van ziekteverzuim.

Wist u dat de manier waarop u het telefoongesprek voert met een werknemer die zich ziek meldt al bepalend kan zijn voor het verloop van het verzuim?

Wij verschaffen u handvatten in hoe te handelen en binnen de regelgeving toch verder te komen: te kijken naar de mogelijkheden.

De cultuur binnen het bedrijf als geheel en op de werkbvloer in het bijzonder heeft ook een grote invloed. Iedereen in een bedrijf heeft te maken met het verzuim van collega’s. Hoe wordt daarmee omgegaan?

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Bereikbaar:

Maandag t/m donderdag
07:00 - 21:00

Vrijdag
07:00 - 18:00

Zaterdag
08:00 - 12:00

Of vul het contactformulier in:

Contactformulier