Met een keuring verandert soms


de manier waarop iemand


naar zijn gezondheid kijkt

Wij werken vanuit Midden-Nederland

  • Bij u op locatie, in heel Nederland
  • Of bij ons op kantoor in Lopik of Amsterdam
  • Ruime openingstijden
  • Wanneer het u uitkomt

Wij voeren dagelijks medische keuringen uit en hebben ruim 10 jaar ervaring.

GPO Bodemsanering

Om te mogen werken in of met verontreinigde grond is vaak een keuring vereist. Beoordeeld moet worden of een persoon het werk fysiek aankan. Bovendien is een 0-meting van de orgaanfuncties noodzakelijk.

Wij hanteren het protocol dat is beschreven door C.R.O.W. in publicatie 400. Er zijn 3 soorten keuringen (type A, B en C). Tegenwoordig is iemand met ieder soort keuring voor elke klasse verontreiniging gekeurd. Het verschil zit in de aard van het werk.

Vult u van tevoren dit formulier in.

GPO bodemsanering type A (of bodemsaneringskeuring type A)
€ 145,- excl. btw. Voor werken in een overdrukcabine (onder andere chauffeurs en machinisten)

GPO bodemsanering type B (of bodemsaneringskeuring type A+B)
€ 160,- excl. btw. Voor werken met adembescherming (onder andere grondwerkers)

GPO bodemsanering type C (of bodemsaneringskeuring type A+B+C)
€ 195,- excl. btw. Voor werken met onafhankelijke ademlucht (werk onder zware omstandigheden: we verrichten een inspanningsonderzoek).

GPO Asbest

GPO asbest (of asbestsaneringskeuring / asbestkeuring)
€ 140,- excl. btw. Voor werken met asbest (voor DTA en DAV). De keuring kan zonder meerkosten worden gecombineerd met een bodemsaneringskeuring A+B.

Rijbewijskeuringen

Rijbewijs keuringen
€ 65,- incl. btw.

Sinds oktober 2004 is voor het verkrijgen of vernieuwen van deze rijbewijzen een medische keuring verplicht. Neemt u het volgende mee:

  • Gezondheidsverklaring (te verkrijgen via www.cbr.nl) en de verwijsbrief met de zd ( zorgdomein code)
  • Legitimatiebewijs (rijbewijs of paspoort)
  • Eventueel uw medicijnen en medische gegevens
  • Urine, in een schoon potje
  • Het keuringsbedrag (u kunt ook pinnen)
  • Na de keuring krijgt u de medische verklaring direct mee of deze is met de z.d.( zorgdomein) code direct verzonden naar het CBR.

De benodigde ‘gezondheidsverklaring’ kunt u verkrijgen op www.cbr.nl tegen betaling.


Voor 75-plussers is het mogelijk om voor het gereduceerde tarief van € 50,- gekeurd te worden tijdens de daluren. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Taxi & Touringcar

Taxikeuringen
€ 65,- incl. btw.

Voor het verkrijgen van een chauffeurspas is deze keuring vereist. U dient eerst een ‘aanvraagformulier voor een chauffeurspas’ aan te vragen, hierbij krijgt u een vragenlijst en een IVW-formulier geneeskundige verklaring. Beide moet u meenemen naar de keuring. U kunt het formulier aanvragen via de Taxi Informatielijn 0800 023 04 02, via de website van IVW.

Touringcarkeuringen
€ 60,- incl. btw.

Deze keuring is nodig voor chauffeurs die vallen onder de CAO-besloten busvervoer en zelfstandige touringcarchauffeurs. Deze chauffeurs moeten een wettelijk verplichte geneeskundige verklaring hebben. Voorheen was dit de Medibuspas. Deze passen worden niet meer uitgegeven. Wij verstrekken een eigen geneeskundige verklaring.

Offshore NOGEPA

Basis keuring
€ 130,- excl. btw.
Keuring met inspanningsonderzoek (voor deelname ERT)
€ 195,- excl. btw.

Om veiligheidsredenen is het van groot belang dat werknemers die offshore werken (bijvoorbeeld op een boorplatform of offshore windmolenpark) gezond zijn.

Daarom is het voor deze groep werknemers verplicht zich elke twee jaar medisch te laten keuren. Zo kunnen eventuele gezondheidsrisico’s en lichamelijke afwijkingen tijdig in beeld worden gebracht en kan er indien nodig interventie plaatsvinden.

Onze keuringsartsen zijn geregistreerd bij NOGEPA (Netherlands Oil and Gas Exploration and Production Association) en ze voeren de keuringen volgens de betreffende richtlijnen uit.

Werken op hoogte (G41) keuring

Om veilig te kunnen werken op hoogte

Werken op hoogte (G41) keuring

Werken op hoogte G41 keuring Om veilig te kunnen werken op hoogte dienen verschillende lichaamsfuncties in kaart gebracht te worden. Hierbij hoort ook een inspanningsonderzoek
€ 250,- excl. btw.

Preventief Medisch Onderzoek

Een Preventief Medisch Onderzoek doen we naar aanleiding van een Risico Inventarisatie & -Evaluatie [link]. We brengen eerst de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf in kaart en bepalen vervolgens met u wat er onderzocht moet worden.

we kijken naar gezondheidsrisico’s die werknemers lopen, zowel in het werk als daarbuiten.

Scheepvaartkeuringen

De zeevaartkeuring wordt verricht volgens de richtlijnen zoals vastgesteld door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). € 145,- incl. btw

Pilotenkeuring klasse 2 en LAPL

Deze keuring wordt verricht volgens de richtlijnen zoals vastgesteld door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) € 220,- incl. btw

Health-check

Wij voeren health-checks uit voor particulieren die bijvoorbeeld willen weten hoe ze ervoor staan op het gebied van hart- en vaatziekten. Er zijn uiteraard meerdere onderzoeken mogelijk zoals een inspannings-ECG en longfunctietest. neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Bereikbaar:

Online
24 uur per dag mogelijk om online afspraak te maken

Telefonisch
maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00

Per e-mail
info@arbo-advies.nl

Of vul het contactformulier in:

Contactformulier